Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории

Категории

BebeLazzi във Facebook

Намери продукти по

Цена

6 лв. - 24 лв.

Artemur

Artemur

Artemur

Артемур е испанска фирма с многогодишен опит в производството на текстил и мебели за бебешки стаи. Най-новите колекции с марката Bolib Bolon на Артемур може да намерите само в интернет магазин Бебе Лази.

http://www.artemur.es

47

продукти

«1 2 3 4 5»

Продукти

Олекотени завивки или подложки - правоъгълник

Декоративна завивка или подложка за бебето - ватиран вариант на ф. Артемур с бродерия. Завивката е удобна, функционална и лесна за поддръжка и може да се използва с много предназначения.
Цена: 12.00 лв.
Вижте детайли

Олекотени завивки или подложки - полуелипс

Декоративна завивка или подложка за бебето - ватиран вариант на ф. Артемур с бродерия или апликация. Завивката е удобна, функционална и лесна за поддръжка и може да се използва с много предназначения.
Цена: 10.00 лв.
Вижте детайли

Дюшече за преповиване - Сини райета с бяла дантела

Дюшече за повиване Светлосиньо от колекциите на Артемур. Текстил с вариант за пране или смяна с друг артикул от фирмата. Дюшечето може да се ползва върху скрин, маса или на легло с наличната допълнителна твърда подложка, която може да се добави по желание.
Цена: 10.80 лв.
Вижте детайли

Дюшече за преповиване Сини мечета - I love my family

Дюшече за повиване Мечета от колекциите на Артемур. Текстил с вариант за пране или смяна с друг артикул от фирмата. Дюшечето може да се ползва върху скрин, маса или на легло с наличната допълнителна твърда подложка, която може да се добави по желание.
Цена: 10.80 лв.
Вижте детайли

Чаршаф за легло 70/140см. - Бледозелени тонове с екрю

Пастеленозелен памучен чаршаф без апликация и бродерия. Цветовете са млечни в зелената гама с платка по края в няколко цвята квадратчета.
Цена: 9.60 лв.
Вижте детайли

Чаршаф за легло 70/140см. - Танцуващо мече

Бежовожълт памучен чаршаф с апликация и бродерия - Меченце, което си подскача . Цветовете са ярки в бежовожълтата и кафяавта гама. По краищата е ушита квадратна платка в няколко цвята.
Цена: 8.40 лв.
Вижте детайли

Чаршаф за люлка - Мече с кученце

Екрю памучен чаршаф с апликация и бродерия - Меченце и Кученце, хваното на каишка . Цветовете са ярки, пастелни. По краищата е ушита квадратна платка в няколко цвята.
Цена: 9.60 лв.
Вижте детайли

Чаршаф за легло 60/120см. - Джудже

Троен комплект - горен и долен чаршаф /на ластик/ в бледосиньо и калъфка за възглавница. Чаршафите са от много фин памучен плат като по краищата има допълнителни платки от светло или тъмно - синьо. Украсата е малка изключителна пчеличка в ярки цветове.
Цена: 14.40 лв.
Няма наличност

Чаршаф за легло 70/140см. - Мече с кафява бродерия

Бял чаршаф за легло с украса в жълто и керемидено със светлосиньо бие. Бродерията е семпла - глава на мече в кафяво. Платът е много фин и качествен.
Цена: 8.40 лв.
Вижте детайли

Торба за чисти памперси от колекция Лъвче

Текстилна торба за детска стая, предназначена за бърз достъп и удобство при преповиване на бебето. Модел за закачалка с два отвора от двете страти и хоризонтална подложка за основа. Апликация - Лъвче, което се спуска с парашут.
Цена: 7.20 лв.
Вижте детайли
«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5